Meral Akşener Rize / Ffv9jym7ibxrvm : Ajansrize.net rize 3.493 views2 year ago.

Meral Akşener Rize / Ffv9jym7ibxrvm : Ajansrize.net rize 3.493 views2 year ago.. Meral akşener rize mitingi 8 haziran / akşener, erdoğanı memleketi rizeden topa tuttu. Akşener'in rize'deki ilk durağı tartışma konusu. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener , rize ziyareti sırasındaki protestoya ilişkin, ne. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener'e, rize i̇kizdere i̇lçesi merkezinde büyük tepki oldu. Grupla partililer arasında arbede çıktı.

'tayyip bey rizeli, muharrem bey'in annesi rizeli, ben de rize geliniyim.' genel başkanımız ve cumhurbaşkanı adayımız meral akşener. İyi parti genel başkanı meral akşener rize'nin çayeli i̇lçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Rize ikizdere'deki işkencedere vadisi'ne yapılmak istenen taşocağına karşı köylülerin direnişi devam ederken, iyi parti genel başkanı meral akşener'in direnişçi köylülere destek ziyaretinde bulundu. İyi̇ parti lideri akşener, rize 'nin i̇kizdere 8 saat önce. Akşener'in önceki gün belli olan rize programında i̇kizdere, merkez ve çayeli ilçesi vardı.

16a3occii8st5m
16a3occii8st5m from i.internethaber.com
İyi parti genel başkanı meral akşener'in rize'nin i̇kizdere ilçesini ziyareti sırasında heyet ile bir grup arasında yumruklu kavga yaşandı. Onlar da çok üzüldüler bu görüntüden. Meral akşener rize mitingi 8 haziran / akşener, erdoğan'ı memleketi rize'den topa tuttu. Akşener'in partilileri genel başkanlarını i̇yidere ilçesinde karşılamayı planlıyor. 'tayyip bey rizeli, muharrem bey'in annesi rizeli, ben de rize geliniyim.' genel başkanımız ve cumhurbaşkanı adayımız meral akşener. Cengiz i̇nşaat tarafından işletilmek istenen i̇şkencedere'deki taş ocağına karşı direniş gösteren köylülerle. Akşener, programını yarıda keserek i̇kizdere'den ayrıldı. İyi parti genel başkanı meral akşener rize'nin çayeli i̇lçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İyi̇ parti genel başkanı meral akşener'in, rize'nin i̇kizdere ilçesindeki ziyaretinde, partililerle bazı vatandaşlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere.

Tepki gösteren grupla partililer birbirlerinin üzerine yürüyünce gerginlik. Rize ikizdere'deki işkencedere vadisi'ne yapılmak istenen taşocağına karşı köylülerin direnişi devam ederken, iyi parti genel başkanı meral akşener'in direnişçi köylülere destek ziyaretinde bulundu. Akşener'in partilileri genel başkanlarını i̇yidere ilçesinde karşılamayı planlıyor. Akşener'in önceki gün belli olan rize programında i̇kizdere, merkez ve çayeli ilçesi vardı. Meral akşener'in esnaf ziyareti yaptığı sırada çıkan sözlü tartışma bir anda. Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberindeki. Akşener'in rize'deki ilk durağı tartışma konusu. Meral akşener 'in i̇kizdere ziyaretinde gerginlik…. Cumhurbaşkanı adayı meral akşenerin rize mitingi öncesi i̇yi̇ partiden rize halkına davet. Meral akşener, ziyaret sırasında bir grubun tepkisiyle karşılaştı. See more of meral akşener on facebook. Meral akşener rize mitingi 8 haziran / akşener, erdoğan'ı memleketi rize'den topa tuttu. Ajansrize.net rize 3.493 views2 year ago.

İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize'nin i̇kizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize'nin i̇kizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir i̇yi̇ partililer rize esnafını yumrukladı. Akşener burada bir kadınının kendisine hdp ile ittifak yaptıkları için tepki göstermesine hadi oradan diyerek. Grupla partililer arasında arbede çıktı. Onlar da çok üzüldüler bu görüntüden.

Zqmfmnabzml7ym
Zqmfmnabzml7ym from i.internethaber.com
Meral akşener'in rize ziyaretinde kavga çıktı. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener , rize ziyareti sırasındaki protestoya ilişkin, ne. Onlar da çok üzüldüler bu görüntüden. Polis araya girerek gerginliği önlerken, esnaf ziyaretini iptal eden akşener. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener , rize ziyareti sırasındaki protestoya ilişkin, ne i̇kizdere'de ne çayeli'nde herhangi bir davranışla karşılaştık. İyi̇ parti lideri akşener, rize 'nin i̇kizdere 8 saat önce. Cumhurbaşkanı adayı meral akşenerin rize mitingi öncesi i̇yi̇ partiden rize halkına davet. Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberindeki.

Onlar da çok üzüldüler bu görüntüden.

Kavgaya karışanlardan şahıslardan biri dikkat çekti. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener 20 mayıs tarihinde rize'ye gelecek. Akşener'in önceki gün belli olan rize programında i̇kizdere, merkez ve çayeli ilçesi vardı. Cumhurbaşkanı adayı meral akşenerin rize mitingi öncesi i̇yi̇ partiden rize halkına davet. 'tayyip bey rizeli, muharrem bey'in annesi rizeli, ben de rize geliniyim.' genel başkanımız ve cumhurbaşkanı adayımız meral akşener. Meral akşener'in esnaf ziyareti yaptığı sırada çıkan sözlü tartışma bir anda. Cengiz i̇nşaat tarafından işletilmek istenen i̇şkencedere'deki taş ocağına karşı direniş gösteren köylülerle. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener'e, rize i̇kizdere i̇lçesi merkezinde büyük tepki oldu. Meral akşener'in rize ziyaretinde kavga çıktı. Akşener, programını yarıda keserek i̇kizdere'den ayrıldı. Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberindeki. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize ziyareti sırasındaki protestoya ilişkin, i̇ki ilçedeki bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tepki gösteren grupla partililer birbirlerinin üzerine yürüyünce gerginlik.

Akşener, programını yarıda keserek i̇kizdere'den ayrıldı. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener 20 mayıs tarihinde rize'ye gelecek. Son dakika haberi.i̇yi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize'nin i̇kizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Büyük tepki çeken i̇yi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize'nin i̇kizdere ilçesine gitti. Meral akşener'in esnaf ziyareti yaptığı sırada çıkan sözlü tartışma bir anda.

4dr34byx8vfsgm
4dr34byx8vfsgm from static.birgun.net
İyi̇ parti genel başkanı meral akşener'e, rize i̇kizdere i̇lçesi merkezinde büyük tepki oldu. İyi parti genel başkanı meral akşener'in rize'nin i̇kizdere ilçesini ziyareti sırasında heyet ile bir grup arasında yumruklu kavga yaşandı. Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberindeki. Akşener'in rize'deki ilk durağı tartışma konusu. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener , rize ziyareti sırasındaki protestoya ilişkin, ne. İyi̇ parti lideri akşener, rize 'nin i̇kizdere 8 saat önce. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize'deki ilk ziyaretini i̇kizdere ilçesinde gerçekleştirdi. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize'nin i̇kizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı.

İyi̇ parti genel başkanı meral akşener'in rize'nin i̇kizdere ilçesini ziyareti sırasında heyet ile bir grup arasında yumruklu kavga yaşandı.

Kavgaya karışanlardan şahıslardan biri dikkat çekti. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize'nin i̇kizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener'in, rize'nin i̇kizdere ilçesindeki ziyaretinde, partililerle bazı vatandaşlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere. Akşener, programını yarıda keserek i̇kizdere'den. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, saat 11.00 sıralarında uçakla trabzon havalimanı'na geldi. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener, rize'nin i̇kizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. See more of meral akşener on facebook. Akşener'in önceki gün belli olan rize programında i̇kizdere, merkez ve çayeli ilçesi vardı. İyi̇ parti genel başkanı meral akşener 20 mayıs tarihinde rize'ye gelecek. İyi̇ parti lideri akşener, rize 'nin i̇kizdere 8 saat önce. Bir kadının, pkk ile işbirliği yapan chp ile neden birliktesiniz? sorusuna akşener. Rize ikizdere'deki işkencedere vadisi'ne yapılmak istenen taşocağına karşı köylülerin direnişi devam ederken, iyi parti genel başkanı meral akşener'in direnişçi köylülere destek ziyaretinde bulundu. Meral akşener, ziyaret sırasında bir grubun tepkisiyle karşılaştı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama